Om os

Iværksætteri i odense

Vi er et kreativt team bestående af Lars, Thomas og Jacob der alle har læst Produktudvikling og Innovation på Syddansk Universitet. Under uddannelsen begyndte vi at udvikle et koncept med billeder bestående af flere lag for at give en 3D effekt. Konceptet har udviklet sig til at vi nu tilbyder højkvalitets billeder med brugerdefinerede designs, så hvert eneste billede er med nyt design. Undervejs er vores muligheder og evner vokset og vi tilbyder nu design og produktion af hvad end du måtte ønske dig til din virksomhed. Vi har produktion i Odense, så hvis du vil se hvad vi laver, eller bare gerne vil møde os, så er du altid velkommen forbi.

Coffee Bean

Skræddersyet

Hvert billede eller produkt bliver skræddersyet til dine ønsker gennem dialog med os. Vi laver grafiske virkelighedstro illustrationer så du kan se præcis hvad du får inden du siger ja tak.

Coffee Bean

høj kvalitet

Uanset om det er vores 3D billeder eller et helt andet koncept kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vi sender ikke noget afsted uden at være stolte af arbejdet.

Coffee Bean

kundeservice

Forvent tæt dialog med os i processen. Vi ønsker at forstå dig for at give dig det bedst mulige produkt. Vi er nemme at få fat på om det så er telefon, mail, videoopkald eller fysisk møde. Bare sig til så er vi klar til at tage en snak og gøre dine idéer til virkelighed.

vores portfolio